FAQ

Qualitat de les nostres banderes

Elaborades en tela 100% polièster de *115g/m², estan especialment fabricades per a exteriors.
Tela 100% polièster de *115g/m².
Tejeduría: 50% trama i 50% ordit i malla de 3 fils.
Cosides en doble repunt. Doble doblec amb un ample de 10 mm. Doble costura simètrica de 7 mm (a 1,5 mm de les vores).
Ample de puntada: 5 mm.
Impressió per “inkjet” sublimació en colors CMYK (cuatricromía) per una cara amb un traspàs del color del 96% aprox. amb tintes oficials.

Que és un pavelló nàutic?
Un pavelló nàutic és una bandera que s’utilitza per a identificar la nacionalitat d’un vaixell. Cada país té el seu propi disseny únic de pavelló nàutic que representa la bandera nacional d’aquest país.

El pavelló nàutic s’hissa en un masteler en la popa (part posterior) del vaixell i s’utilitza per a indicar la nacionalitat del vaixell. En alguns casos, el pavelló nàutic també pot contenir l’escut d’armes o l’emblema del país.

L’ús del pavelló nàutic és obligatori en la majoria dels països i és una pràctica comuna en la navegació. El pavelló nàutic també s’utilitza en esdeveniments nàutics internacionals, com a regates i competències de navegació, per a identificar la nacionalitat dels vaixells participants.

És important recordar que cada país pot tenir les seves pròpies regulacions sobre l’ús del pavelló nàutic i és essencial que consultis les lleis i normatives de navegació al teu país abans d’hissar el pavelló nàutic en el teu vaixell.

Que és una bandera de cortesia?
Una bandera de cortesia és una bandera que s’usa en un vaixell per a mostrar respecte i amistat cap al país o port visitat. Aquesta bandera no reemplaça la bandera nacional del vaixell, sinó que s’hissa en el lloc d’honor en la part davantera del vaixell.

La bandera de cortesia sol ser la bandera del país visitat o una bandera que representi l’organització o club nàutic que el vaixell està visitant. Per exemple, si un vaixell està visitant un port a Espanya, pot hissar-se una bandera espanyola com a senyal de respecte i amistat cap al país amfitrió.

Hissar una bandera de cortesia és una pràctica comuna en la navegació i ajuda a fomentar les relacions amistoses entre els països i organitzacions nàutiques. És important recordar que cada país pot tenir les seves pròpies regulacions sobre l’ús de banderes de cortesia i és essencial que consultis les lleis i normatives de navegació al teu país abans d’hissar una bandera de cortesia en el teu vaixell.

Com s’usa el pavelló nàutic en un vaixell?
El pavelló nàutic és una bandera que s’utilitza per a indicar la nacionalitat del vaixell i s’hissa en un masteler en la popa (part posterior) del vaixell. Per a hissar correctament el pavelló nàutic, segueix aquests passos:

Identifica la nacionalitat del vaixell: Abans d’hissar el pavelló nàutic, assegura’t de conèixer la nacionalitat del vaixell. El pavelló nàutic de cada país té un disseny únic i representa la bandera nacional d’aquest país.

Localitza el masteler de popa: Cerca el masteler en la popa del vaixell, que és la part posterior del vaixell.

Verifica la posició del vent: Assegura’t que el vent estigui bufant en la direcció correcta perquè el pavelló nàutic es desplegui correctament.

Hissa el pavelló nàutic: Presa el pavelló nàutic i hissa la bandera lentament fins a la part superior del masteler. Assegura’t que el pavelló nàutic es desplegui correctament i no s’embulli.

Assegura el pavelló nàutic: Una vegada que el pavelló nàutic està en la seva posició, assegura’l per a evitar que es llisqui cap avall o caigui.

És important recordar que cada país té les seves pròpies regulacions sobre l’ús del pavelló nàutic i quan ha de ser hissat. Per tant, és essencial que consultis les lleis i normatives de navegació al teu país abans d’hissar el pavelló nàutic en el teu vaixell.