Reglament Pavelló Nàutic

El reglament del pavelló nàutic varia segons el país i pot incloure regulacions sobre la grandària i disseny de la bandera, quan i com s’ha d’hissar, i quan es pot usar una bandera de cortesia en el seu lloc. Aquí hi ha alguns exemples de regles comunes del pavelló nàutic:

El pavelló nacional ha d’hissar-se en la popa del vaixell en un lloc visible i fàcilment identificable. En alguns països, es permet hissar una bandera de menor grandària en la proa del vaixell com un símbol de bona voluntat cap al país visitat.

El pavelló nàutic ha de ser de la grandària adequada per al vaixell, generalment es calcula en relació amb la longitud de l’embarcació.

El pavelló nàutic ha de ser una rèplica exacta de la bandera nacional del país corresponent i no ha de portar cap altre emblema, lletra o inscripció.

El pavelló nàutic ha d’hissar a l’hora de sortir a navegar i arriar en tornar al port o en ancorar. En alguns països, també és obligatori hissar el pavelló nàutic en entrar en les aigües territorials d’un altre país.

Si un vaixell és propietat d’una persona jurídica (per exemple, una empresa), el pavelló nacional del vaixell ha de ser del país en el qual està registrada l’empresa.
És important que els navegants coneguin les regulacions del pavelló nàutic al seu país i en qualsevol país que visitin per a evitar possibles multes o sancions.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *